ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΠ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η καμπάνια ενημέρωσης για την παχυσαρκία, μια συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής με την Υπερνομαρχία Αθηνών –Πειραιώς.

 

Οι επιστημονικοί συνεργάτες, του ΕΙΔ ενημέρωσαν για το μείζον πρόβλημα της παχυσαρκίας, εκατοντάδες πολίτες που επισκέφτηκαν 4 από τα μεγαλύτερα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της Αθήνας και του Πειραιά, από 10/05 έως και 03/06.
Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κλινικούς διαιτολόγους του ΕΙΔ, να αξιολογήσουν τη σωματική τους κατάσταση βάση ανάλυσης σύνθεσης σώματος και να λάβουν ακόμα και εξατομικευμένες οδηγίες σχετικά με τη διατροφή τους και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Κος Χαράλαμπος Γεωργακάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την έκβαση του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά και από την άψογη συνεργασία που είχε το ΕΙΔ με την Υπερνομαρχία Αθηνών Πειραιώς και ιδιαιτέρως με την Υπερνομάρχη Κα Μπέη Ντίνα.
 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους επιστημονικούς συνεργάτες του, επιστήμονες κλινικούς διαιτολόγους – διατροφολόγους, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ελέγχω το βάρος μου – Βελτιώνω τη ζωή μου»

Υποστηρικτής του προγράμματος ήταν η SEB GROUPE ΕΛΛΑΔΟΣ