Μουσταλευριά

Υλικά
  • 2 ποτήρια μούστο
  • 1/2 ποτήρι αλεύρι
  • αμύγδαλα χοντροκομμένα
  • κανέλα

Εκτέλεση

Βάζουμε τον μούστο σε μια βαθιά κατσαρόλα. Ταυτόχρονα, διαλύουμε καλά το αλεύρι με  λίγο μούστο σε ένα μπολ . Και στη συνέχεια,  το ρίχνουμε  στην κατσαρόλα.

Ενω ο μούστος βράζει σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Αδειάζουμε το μείγμα σε πιατέλες ή μπωλάκια, και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και την κανέλα.

 /></div>
</div>
</div>
<div class=