Oμελέτα με λουκάνικα γαλοπούλας

Υλικά για 2 άτομα
3 αυγά
2 λουκάνικα γαλοπούλας τύπου Φρανκφούρτης
60 γρ κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών τριμμένο
1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά (χρησιμοποιούμε τα δύο αυγά ολόκληρα και από το άλλο μόνο το ασπράδι) και προσθέτουμε το γιαούρτι, το baking powder, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε για 1 λεπτό τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες. Προσθέτουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι πάνω από τα λουκάνικα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη.